Μπαράζ επαφών

greek 08/1/2012

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ξεκινά ο Λουκάς Παπαδήμος.
   
Ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα είναι οΓιώργος Καρατζαφέρης.

   
Ο Λουκάς Παπαδήμος θέλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, ενώ ζητούμενο είναι να καθοριστεί και μια κοινή στρατηγική ενόψει της άφιξης της τρόικας την επόμενη εβδομάδα και των σκληρών διαπραγματεύσεων που θα ακολουθήσουν.

   
Ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επισημάνει στον Πρωθυπουργό πως στηρίζει και συμφωνεί με τους στόχους που έχουν τεθεί, δεν θα στηρίξει όμως νέα μέτρα για την περίοδο 2013-15, τα οποία όπως επισημαίνει θα πρέπει να τα διαπραγματευτεί η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

   
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τη σειρά του θα ζητήσει να πραγματοποιηθεί μια κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών , να καθοριστεί μια ομόφωνα αποδεκτή στρατηγική απέναντι στην τρόικα και αυτή να παρουσιαστεί από το σύνολο των πολιτικών αρχηγών σε κοινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών μας. 

 





Επίθεση με μολότοφ στην Ιπποκράτους
Επίθεση με μολότοφ στην Ιπποκράτους
 Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, έκαναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα μέλη ομάδας κουκουλοφόρων.
Στο 60% του βασικού οι αποδοχές για την εφεδρεία
Στο 60% του βασικού οι αποδοχές για την εφεδρεία
Στο 60% του βασικού μισθού τους θα περιοριστούν οι αποδοχές όσων υπαλλήλων του δημόσιου τομέα βγουν σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και εργασιακής εφεδρείας.
Ζητάει συμβούλιο αρχηγών
Ζητάει συμβούλιο αρχηγών
Σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών φέρεται να ζητάει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Τελευταία Σχόλια