Ισραηλινός αγνοούμενος εντοπίστηκε ανοικτά της θάλασσας στην Λεμεσό

greek 05/12/2011
Σήμερα το πρωί στις 00.18 και πριν φτάσουν τα πτητικά μέσα στην περιοχή, αγνοούμενος Ισραηλινής υπηκοότητας εντοπίστηκε ενάμισι ναυτικό μίλι ανατολικά της εισόδου του λιμένα Λεμεσού και περισυνελέγη από το ταχύπλοο «Αστραπή» της Λιμενικής Λεμεσού. 

Στη συνέχεια εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκε η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας χθες το βράδυ στις 23.08, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) έλαβε σήμα κινδύνου από εμπορικό πλοίο που βρισκόταν τέσσερα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά από το λιμάνι Λεμεσού, αναφέροντας ότι ένα μέλος του πληρώματος του αγνοείτο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας από τη Λεμεσό καθώς και ελικόπτερα της ΜΑΕΠ από τη Λάρνακα και τη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου ενώ ενεργοποιήθηκαν τα πλοία που βρίσκονταν στην περιοχή όσο και τα πλοία που ήταν στο αγκυροβόλιο Λεμεσού.

''Σήμερα το πρωί στις 00.18 και πριν φτάσουν τα πτητικά μέσα στην περιοχή, ο αγνοούμενος Ισραηλινής υπηκοότητας βρέθηκε μετά από πληροφορία εμπορικού πλοίου ενάμισι ναυτικό μίλι ανατολικά της εισόδου του λιμένα Λεμεσού και περισυνελέγη από το ταχύπλοο «Αστραπή» της Λιμενικής Λεμεσού'', προστίθεται. 





Tags:  

Τριχόπτωση
Τριχόπτωση
Καθημερινά χάνουμε περίπου 80 με 100 τρίχες. Αυτές ωστόσο αναπληρώνονται φυσιολογικά, αφού στη θέση τους βγαίνουν νέες. Όταν όμως ο ρυθμός απώλειας είναι  ταχύτερος απο εκείνον της ανανέωσης, τότε μιλάμε για τριχόπτωση. 
Για το Κυπριακό συζήτησε ο γ.γ. του ΟΗΕ με τους ΥΠΕΞ Τουρκίας και Βρετανίας
Για το Κυπριακό συζήτησε ο γ.γ. του ΟΗΕ με τους ΥΠΕΞ Τουρκίας και Βρετανίας
Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο κ. Μπαν Κι Μουν με τους υπουργούς Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου και Βρετανίας, Ουίλιαμ Χέιγκ.
Αντιδράσεις για τα οικονομικά μέτρα
Αντιδράσεις για τα οικονομικά μέτρα
Αντιδράσεις και ίσως κινητοποιήσεις εκ μέρους των συνδικάτων προκαλούν τα μέτρα στην οικονομία, που συναποφάσισαν η κυβέρνηση με τα κόμματα.
 
 
Τελευταία Σχόλια