Κατεδάφιση κτιρίου στο Βερολίνο

greek 04/12/2011
Ένα από τα εναπομείναντα κτίρια της εποχής της ναζιστικής Γερμανίας κατεδαφίστηκε με εκρηκτικά στο Βερολίνο για να χτιστεί στη θέση του εκθεσιακό και εμπορικό κέντρο.
 
Η Deutschlandhalle κατασκευάστηκε το 1935 για να χρησιμοποιηθεί ένα χρόνο αργότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αργότερα χρησιμοποιήθηκε και σε κομματικές συγκεντρώσεις από το Ναζιστικό κόμμα.
 
Ήταν ο μεγαλύτερος χώρος αθλητικών εκδηλώσεων της εποχής του με διαστάσεις 117 με 83 μέτρα και χώρο για 16.00 θεατές.
 
Μέρος του κτιρίου καταστράφηκε στον πόλεμο αλλά αποκαταστάθηκε αργότερα και άνοιξε το 1957 φιλοξενώντας συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις στο (Δυτικό πλέον) Βερολίνο.
 

Το εκθεσιακό κέντρο που θα πάρει την θέση του θα είναι έτοιμο το 2013.

 


Videos



Κατεδάφιση κτιρίου στο Βερολίνο


Tags:  

Ώρα για πρόκριση
Ώρα για πρόκριση
Η ώρα της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Άρσεναλ το βράδυ (21:45, Mega) της Τρίτης στο «Γ.Καραισκάκης».
Κερδίστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ» του Νόελ Κάουαρντ

Το Pro.com.gr, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το έργο «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ» του Νόελ Κάουαρντ, για την παράσταση της Κυριακής     11/12/2011 στις 19.30.»
Τον σκότωσαν για λίγα ευρώ
Τον σκότωσαν για λίγα ευρώ
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, που έγινε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στο 4χλμ του παράδρομου της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα.
Τελευταία Σχόλια