Εύκαμπτο tablet από τη Samsung;

greek 05/12/2011
Με τα εύκαμπτα smartphones να έχουν ήδη δρομολογηθεί για το 2012, το επόμενο μεγάλο βήμα της Samsung μπορεί να είναι ένα εύκαμπτο, διαφανές tablet.

Το τμήμα Φορητών Συσκευών της Samsung δημοσίευσε εχτές ένα βίντεο που δείχνει μια πειραματική συσκευή που μοιάζει με υβρίδιο smartphone-tablet και μπορεί να τυλιχθεί σαν μια εφημερίδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το concept της Samsung AMOLED το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως e-reader, κάμερα ή συσκευή για βιντεο-κλήση. Η εταιρία επίσης σκέφτεται να ενσωματώσει στο tablet μια λειτουργία προβολής εικόνων 3d.

Αν και το Samsung AMOLED είναι απλά ένα πειραματικό προϊόν και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, υπάρχουν άλλα εύκαμπτα gadgets που μπορεί να τα δούμε στο άμεσο μέλλον στα ράφια των καταστημάτων.
 
Το Μάιο, η Samsung παρουσίασε μία αναδιπλούμενη οθόνη OLED και τον Οκτώβριο η Nokia μας έδειξε μια πειραματική συσκευή με τεχνολογία Kinetic.


Videos






Tags:   tablet , smartphone , Samsung  

Στα "σκουπίδια" η οικονομίας της Κύπρου
Στα "σκουπίδια" η οικονομία της Κύπρου
Κατά δύο βαθμίδες υποβάθμισε ο οίκος Standard and Poor’s την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου από ΒΒΒ σε ΒΒ+ με αρνητικό ορίζοντα, τοποθετώντας την στην κατηγορία junk (σκουπίδια).
Σοβαρή η κατάσταση του Ρ. Ντενκτάς
Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Ρ. Ντενκτάς
Η κατάσταση του Ραούφ Ντενκτάς κρίνεται πολύ σοβαρή αφού σύμφωνα με τους γιατρούς του παρουσιάζει ανεπάρκεια στην καρδιά, στα νεφρά και στο συκώτι.
"Κρύβονται σκοπιμότητες"
"Κρύβονται σκοπιμότητες"
«Σκοπιμότητες κρύβει» η υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου και άλλων οκτώ χωρών - μελών της Ευρωζώνης από το διεθνή οίκο Standard & Poor's , δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας.
Τελευταία Σχόλια