Ψωνίστε από το iPad ενώ βλέπετε τηλεόραση..

greek 05/12/2011
Μια νέα εφαρμογή για iPad σκοπεύει να βοηθήσει τους τηλεθεατές να ψωνίζουν ενώ βλέπουν τηλεόραση.

Αντίθετα με τις εκπομπές telemarketing, το “Watch with Ebay” είναι μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή του eBay για το iPad όπου οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα που σχετίζονται με το πρόγραμμα που παρακολουθούν.

"Η ιδέα είναι να παρέχουμε μια νέα μορφή τηλεοπτικής ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών και ανακάλυψης νέων ενδιαφέροντων προϊόντων τα οποία οι καταναλωτές δεν θα είχαν ανακαλύψει διαφορετικά”, λέει ο Steve Yankovich, αντιπρόεδρος των υπηρεσιών φορητών συσκευών του eBay.

Όταν οι τηλεθεατές παρακολουθούν ένα κανάλι, θα προβάλλονται στην εφαρμογή προϊόντα που σχετίζονται με την εκπομπή, τους ηθοποιούς ή τις ομάδες αν πρόκειται για αθλητική εκπομπή.

“Έχουμε δει ότι οι άντρες που παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες ενδιαφέρονται να αγοράσουν ρούχα της ομάδας τους”, προσθέτει ο Yankovich. “Και συνήθως όταν κάθεσαι και βλέπεις έναν αγώνα στην τηλεόραση το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τί ρούχα θα αγοράσεις.”

Μια πρόσφατη μελέτη από τη Yahoo και τη Nielsen έδειξε ότι 86% των ιδιοκτητών smartphone και tablet χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ενώ βλέπουν τηλεόραση και 25% ψάχνουν για πληροφορίες σχετικές με την εκπομπή που βλέπουν.

"Ήδη έχει γίνει συνήθεια για τους τηλεθεατές να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους όταν βλέπουν τηλεόραση”, εξηγεί ο Yankovich.

Ακόμα δεν είναι δυνατό να μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν κατευθείαν από την τηλεόραση τη στιγμή που εμφανίζεται αλλά είναι σίγουρο ότι θα το δούμε και αυτό πολύ σύντομα.

Πηγή: Reuters





Απογραφή στα κατεχόμενα
Απογραφή στα κατεχόμενα
Πραγματοποιείται σήμερα στα κατεχόμενα η απογραφή πληθυσμού. Από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 6 το απόγευμα ισχύει διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας. 
Μισό τρις "κρύβει" το Οικόπεδο 12
Μισό τρις "κρύβει" το Οικόπεδο 12
"Αν τα χρήματα αυτά διοχετευτούν σωστά στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, θα διπλασιαστεί και, σε βάθος χρόνου, θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων".
Οι ηγέτες συζήτησαν εξωτερικές σχέσεις και περιουσιακό
Οι ηγέτες συζήτησαν εξωτερικές σχέσεις και περιουσιακό
Τα Ηνωμένα Εθνη θα έχουν διμερείς επαφές και με τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συζήτηση επί αυτών των θεμάτων.
Τελευταία Σχόλια