Μισό τρις "κρύβει" το Οικόπεδο 12

greek 05/12/2011
Σε συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης", ο καθηγητής του Cullen College of Engineering του Πανεπιστημίου του Χιούστον, κ. Μιχάλης Οικονομίδης, υπολογίζει σε 450 δισ. δολάρια την αξία του κοιτάσματος στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ενώ, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, εάν τα χρήματα αυτά διοχετευτούν σωστά στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, θα διπλασιαστεί και, σε βάθος χρόνου, θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμίσεις του καθηγητή, το Οικόπεδο 12 "κρύβει" και μεγάλη ποσότητα πετρελαίου που μπορεί να αγγίζει ακόμα και τα 3,7 δισ. βαρέλια ενώ, σχετικά με την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Κύπρος ο κ. Οικονομίδης θεωρεί ότι η Κύπρος δεν πρέπει να εξαρτηθεί από την Ρωσία, την οποία θεωρεί ως «δούρειο ίππο κατά των Κυπριακών συμφερόντων».




Tags:  

Απεργούν οι εργαζόμενοι στον κατεχόμενο δήμο Λευκωσίας
Απεργούν οι εργαζόμενοι στον κατεχόμενο δήμο Λευκωσίας
Οι εργαζόμενοι στον κατεχόμενο δήμο της Λευκωσίας κατέρχονται σήμερα σε 24ωρη απεργία μετά την αδυναμία του δήμου να τους καταβάλει τους μισθούς τους.
"Λάθος το ελληνικό κούρεμα χρέους"
"Λάθος το ελληνικό κούρεμα χρέους"
Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε στην κυπριακή Βουλή την απόφαση για «κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων ο Aθανάσιος Ορφανίδης.
 
 
Μάσκα σύσφιξης προσώπου
Μάσκα σύσφιξης προσώπου
Όσο θρεπτικά είναι τα αυγά στη διατροφή μας το ίδιο ευεργετικά είναι και για το πρόσωπό μας.
 
Τελευταία Σχόλια