"Λάθος το ελληνικό κούρεμα χρέους"

greek 05/12/2011
 
Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε στην κυπριακή Βουλή την απόφαση για «κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων ο Aθανάσιος Ορφανίδης.
 
Όπως τόνισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου: "Επιβάλλοντας ζημίες από τα όποια κρατικά ομόλογα προκαλέσαμε διεθνώς ανησυχίες για όλα τα κρατικά ομόλογα της ευρωζώνης και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους έχουμε πρόβλημα", σημείωσε ενώπιον της επιτροπής οικονομικών και προϋπολογισμού.
 
Ξεκαθάρισε μάλιστα πως "εξαιτίας αυτού του τραγικού λάθους στην ευρωζώνη οι αποδόσεις των ομολόγων έχουν σημειώσει τόσο μεγάλη άνοδο".
 





''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
''Σημαντικές ευκαιρίες από τα κοιτάσματα στην Αν. Μεσόγειο''
Οι ανακαλύψεις μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες δήλωσε σήμερα ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.
Νέα συνάντηση των ηγετών
Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Έπεσε ξύλο!
Έπεσε ξύλο!
Με μπουνιές προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους ο λεγόμενος υπουργός Δημοσιονομικών του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ και ο  "δήμαρχος" της κατεχόμενης Λευκωσίας Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί.
 
Τελευταία Σχόλια