Kορυφαία πολίστρια στον κόσμο

greek 05/12/2011
Κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στη ψηφοφορία της FINA. Η Ελληνίδα πολίστρια έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της κορυφαίας πολίστριας στην Ευρώπη στη ψηφοφορία της LEN. Εκ των βασικών αντιπάλων της στην ψηφοφορία ήταν η Αντιγόνη Ρουμπέση.
 
Στην ανοιχτή θάλασσα ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν «νίκησε» τον Γερμανό Τόμας Λουρτζ, παρά το γεγονός ότι και οι δύο κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο στη Σαγκάη.
 

Στις υπόλοιπες κατηγορίες ο Ράιαν Λόχτε πήρε τον τίτλο του κορυφαίου κολυμβητή και η συμπατριώτισσά του Μίσι Φράνκλιν τιμήθηκε με τον τίτλο της καλύτερης κολυμβήτριας.

Καλύτερος πολίστας στον κόσμο για το 2011 αναδείχθηκε ο Σέρβος Φίλιπ Φιλίποβιτς, και κορυφαία στην ανοιχτή θάλασσα ψηφίστηκε η Κέρι-Αν Πέιν από τη Μεγάλη Βρετανία. Οι Ρωσίδες  Νατάλια Ιστσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα πρώτευσαν πάλι στη συγχρονισμένη κολύμβηση.
 

Στις καταδύσεις πρώτοι ανακηρύχθηκαν οι Κινέζοι Κιου Μπο στους άνδρες και τη Γου Μινξία στις γυναίκες.

 




Tags:  

"Δε θα επηρεάσει η απόφαση της Χάγης"
"Δε θα επηρεάσει η απόφαση της Χάγης"
Καμία σχέση δεν έχει η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης με την επίλυση της ονομασίας ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης.
 
 
Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα
Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα
Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Τρικάλων- Λάρισας, στο ύψους του Ζάρκου.
 
 
Τον σκότωσαν για λίγα ευρώ
Τον σκότωσαν για λίγα ευρώ
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, που έγινε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στο 4χλμ του παράδρομου της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα.
Τελευταία Σχόλια