"Δε θα επηρεάσει η απόφαση της Χάγης"

greek 06/12/2011
 
Καμία σχέση δεν έχει η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης με την επίλυση της ονομασίας ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης.
 
"Η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης δεν επηρεάζει τη στάση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε σχέση με την αναγκαιότητα επίλυσης της ονομασίας των Σκοπίων και δεν αλλάζει η θέση κανενός οργανισμού" είπε ο κ. Λαμπρινίδης, υπενθυμίζοντας ότι το ΝΑΤΟ έχει αρνηθεί τρεις φορές την ένταξη των Σκοπίων, μέχρις ότου επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας.
 
Επεσήμανε πάντως, πως θα πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Ελλάδα και Σκόπια, ώστε να βρεθεί μια οριστική λύση, κάτι που θα είναι ευεργετικό όχι μόνο για τις δύο χώρες, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
 





"Εκλογή Προέδρου τώρα"
Υπέρ της άμεσης εκλογής νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας με την εισήγηση της πλειοψηφίας του Πολιτικού Συμβουλίου, τάχθηκε στην παρέμβασή της στο Εθνικό Συμβούλιο η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη.
Βρήκαν ορμόνη που αδυνατίζει και χαμηλώνει την πίεση
Βρήκαν ορμόνη που αδυνατίζει και χαμηλώνει την πίεση
Η λύση στη μάχη κατά της παχυσαρκίας φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο μας το πεπτικό σύστημα.Ο λόγος για μια ορμόνη που βρίσκεται εκεί.
Επιτέθηκαν με πέτρες στην Μπακογιάννη
Πέταξαν πέτρες στην Μπακογιάννη
Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ, Ν.Μπακογιάννη, κατά την διάρκεια γεύματος σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου.
 
Τελευταία Σχόλια