"Φοβάμαι για την ζωή μου"

greek 05/12/2011
Στις 16 Ιανουαρίου, το πρωτοδικείο του Λονδίνου θα ανακοινώσει την απόφαση επί του αιτήματος των ελληνικών αρχών για την έκδοση της φυγόδικης ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία που έχει καταδικαστεί ερήμην για το ρόλο της στο παραδικαστικό κύκλωμα.
 
Κατά την ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη μετά από επτά μήνες αναβολών, η κ. Ηλία ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα έκδοσής στην Ελλάδα επικαλούμενη κίνδυνο για τη σωματική της ακεραιότητα ή ακόμα και για τη ζωή της.
 

Πιστεύει ότι δε θα τύχει δίκαιης νομικής αντιμετώπισης αν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ερωτηθείσα η κ. Ηλία είπε ότι ακόμα φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς πιστεύει ότι δικαστικά κυκλώματα και επιχειρηματικά συμφέροντα θα την αντιμετωπίσουν με εκδικητική διάθεση αν επιστρέψει στην Ελλάδα.
 

“Το δικαίωμά μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου έχει παραβιαστεί κατάφωρα από τις αναληθείς και δυσφημιστικές κατηγορίες των ΜΜΕ”

 




Tags:  

 Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.
"Ή πληρώνετε ή μειώσεις"
"Ή πληρώνετε ή μειώσεις"
Το 37% των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ δεν πληρώνουν τις εισφορές τους και αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα υπάρξουν συνέπειες στις συντάξεις, προειδοποίησε ο Γιώργος Κουτρουμάνης.
 
 
Οι νέες ρυθμίσεις στα αυθαίρετα
Οι νέες ρυθμίσεις στα αυθαίρετα
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος έδωσε στην δημοσιότητα τις νέες ρυθμίσεις που αφορούν την  τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
Τελευταία Σχόλια