Η Έλσα για...πρωθυπουργός;

greek 05/12/2011
Την Έλσα Παπαδημητρίου φέρεται να είχε προτείνει στις 6 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου για πρωθυπουργό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Μοιάζει τόσο εξωφρενική η πρόταση αυτή του κ. Παπανδρέου, ώστε ορισμένοι  στο ΠΑΣΟΚ ήλπιζαν να μην είναι  ακριβής. 

Όμως, στα πρακτικά της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περιέχεται η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για την ανάληψη της μεταβατικής πρωθυπουργίας από την Έλσα Παπαδημητρίου, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει  το χθεσινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος». 
Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίστασε να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με την βουλευτή Αργολίδας.
Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα του «Θέματος», σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης είπε με νόημα: «Αν εγώ άκουγα περί Έλσας, θα κατάπινα τα χαρτιά που θα βρίσκονταν στο τραπέζι».
Να υποθέσουμε ότι δεν δέχτηκε έτσι;
 
 
 




Tags:  

"Δημοψήφισμα για την ονομασία"
"Δημοψήφισμα για την ονομασία"
"Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, γιατί μας βρίσκει σε μια οδυνηρή θέση", επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
 
 
"Δε θα επηρεάσει η απόφαση της Χάγης"
"Δε θα επηρεάσει η απόφαση της Χάγης"
Καμία σχέση δεν έχει η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης με την επίλυση της ονομασίας ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης.
 
 
To ψευτικό προφίλ του Α. Aλμπάνη στο Facebook
To ψευτικό προφίλ του Α. Aλμπάνη στο Facebook
Στο «Πρωινό mou» έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης λέγοντας ότι άγνωστος δημιουργησε προφίλ στο Facebook με το όνομα του για να κλείνει ραντεβού με ανήλικες κοπέλες.
 
Τελευταία Σχόλια