Δεν παραχωρείται το management της Espresso

greek 05/12/2011
Η οικονομική εφημερίδα Ισοτιμία δεν ανήκει στον όμιλο του Πέτρου Κυριακίδη. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι προωθείται συμφωνία για παραχώρηση του δημοσιογραφικού μάνατζμεντ από τον κ. Κυριακίδη  στον εκδότη της εφημερίδας Αξία Αντώνη Πίκουλα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όπως επίσης δεν ευσταθούν και οι πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο Πέτρος Κυριακίδης εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθέσει στον εκδότη της Αξίας τον δημοσιογραφικό συντονισμό της Εspresso.  Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ουδέποτε έχουν συναντηθεί γι αυτό το θέμα.
 
 




Tags:  

Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις
Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις
Συνεδριάζουν από Δευτέρα για κινητοποιήσεις οι φορτηγατζήδες, μετά την απόφαση του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Συνάντηση Αρβανιτόπουλου με πρυτάνεις
Συνάντηση Αρβανιτόπουλου με πρυτάνεις
H χρηματοδότηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και μετά τις 15 Ιανουαρίου, θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου, με τους εκπροσώπους των πρυτάνεων.
Δεν δεχόμαστε τρίτους!
Δεν δεχόμαστε τρίτους!
Επίσημη ανακοίνωσή από την Εθνική Τράπεζα αναφορικά με την υπόθεση της δανειοδότησης του ΔΟΛ. Τονίζει ότι ουδέποτε δέχθηκε ανάμιξη τρίτων στην πολιτική της!
Τελευταία Σχόλια