Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Εφήβων από αύριο στη Λεμεσό

greek 05/1/2012
Τρεις αγώνες του προκριματικού ομίλου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Εφήβων πραγματοποιούνται το τριήμερο στο ''Θεμιστόκλειο'' γήπεδο στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή της Κύπρου, της Ελβετίας και της Κροατίας.

Σε διάσκεψη Τύπου ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) Δαμιανός Χατζηδαμιανού, ανέφερε ότι η Ομοσπονδία είναι περήφανη που φιλοξενεί στο νησί μας την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετσόσφαιρας, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Εφήβων και σημείωσε ότι δίνεται η δυνατότητα στους κύπριους αθλητές να αγωνιστούν σε διεθνείς αγώνες και να αναδείξουν το ταλέντο τους. 

''Συνειδητά εμείς ως Ομοσπονδία επενδύουμε στο μέλλον του κύπριου αθλητή, ο οποίος είναι και το μέλλον του αθλητισμού του τόπου'', είπε και κάλεσε όλους τους φίλους του αθλήματος να ενισχύσουν με την παρουσία τους την κυπριακή ομάδα.

Από την πλευρά του, ο εκ των αντιπροέδρων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετσόφαιρας (CEN), Τσέχος Jan Hronek, εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται ξανά στην Κύπρο και σημείωσε ότι η ΚΟΠΕ είναι μια από τις πιο ενεργές Ομοσπονδίες στα ευρωπαϊκά πετοσφαιρικά δρώμενα και πρέπει να είναι περήφανη για το έργο που επιτελεί.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19:00 στο Θεμιστόκλειο γήπεδο. Αύριο θα αγωνιστεί η Ελβετία εναντίον της Κροατίας, ενώ το Σάββατο η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Ελβετία και την Κυριακή την Κροατία.





Tags:  

Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Τη χαρά των παιδιών κι όσων τρέμουν και μόνο στη θέα της σύριγγας αποτελεί η είδηση της δημιουργίας «αόρατης» μικρο-βελόνας, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τους νευρικούς ιστούς.
Νέα μέτρα κατά της ανεργίας στην Κύπρο
Νέα μέτρα κατά της ανεργίας στην Κύπρο
Υπάρχει πρόβλημα με την αύξηση της ανεργίας στην Κύπρο, η οποία ωστόσο δεν είναι από τις μεγαλύτερες στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Δείπνο Αναστασιάδη στο ζεύγος Ερογλου
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του παραθέτουν σήμερα το βράδυ δείπνο προς το ζεύγος Ντερβίς Ερογλου, στην οικία τους στη Λεμεσό.
 
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του κ. Αναστασιάδη με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και σε ανταπόδοση παλαιότερου δείπνου του ζεύγους Ερογλου προς το ζεύγος Αναστασιάδη.
 
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης και η σύζυγός του, Μεράλ, θα παρευρεθούν στο δείπνο, συνοδευόμενοι από το σύμβουλο του κ. Ερογλου, Κουντρέτ Οζερσάι.
 
Τελευταία Σχόλια