"Κίνδυνος εξόδου από το ευρώ"

greek 06/1/2012
Στην τελετή αγιασμού των υδάτων βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι ο φόβος για έξοδο από το ευρώ είναι υπαρκτός.
 
“Αυτό το οποίο σήμερα χρειάζεται για να αποφύγουμε τη βέβαιη κατάρρευση, είναι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε τώρα. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”

“Από το χέρι των τριών αρχηγών των τριών πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και του πρωθυπουργού, εξαρτάται», είπε η κ. Μπακογιάννη και κάλεσε τα κόμματα τα οποία, όπως είπε, οργάνωσαν σήμερα αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, «να συνειδητοποιήσουν ότι τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού δεν θα την καρπωθούν”.
 
 
 
 
 
 
 
 




Tags:  

"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
Η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει μείωση στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων και ετοιμάζεται να την περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
 
Μερική απαγόρευση απόπλου
Μερική απαγόρευση απόπλου
Μερική απαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
"Κακώς διώκεται ο Καπελέρης"
Παραδέχτηκε ο Παντελής Οικονόμου ότι ήταν δική του η εντολή για να λυθεί το θέμα με τους βενζινοπώλες στην υπόθεση της εκπρόθεσμης ενημέρωσης του συστήματος Ηφαιστος.
Τελευταία Σχόλια