Πίσω στη χώρα τους 41 αλλοδαποί

greek 08/1/2012
Επιχείρηση για την επιστροφή 41 αλλοδαπών, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας
 
Συγκεκριμένα επαναπροωθήκαν στις χώρες τους 26 Πακιστανοί, 11 Αφγανοί, τρεις υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Αρμενίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
 
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.
 




Tags:  

Φυσικό απορρυπαντικό πιάτων
Φυσικό απορρυπαντικό πιάτων
Αν θέλετε το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε για τα πιάτα σας να είναι φιλικό με τα χέρια σας και ακίνδυνο για το στομάχι σας δεν έχετε παρά να το φτιάξετε μόνοι σας. 
"Το κούρεμα κατά 50% δεν είναι αρκετό"
"Το κούρεμα κατά 50% δεν είναι αρκετό"
Ενα κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% δεν είναι αρκετό για να θέσει το τεράστιο χρέος της χώρας σε βιώσιμη βάση, δήλωσε ο Κλέμενς Φουέστ, σύμβουλος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
 
Ζητάει συμβούλιο αρχηγών
Ζητάει συμβούλιο αρχηγών
Σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών φέρεται να ζητάει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Τελευταία Σχόλια