Μερική απαγόρευση απόπλου!

greek 06/1/2012
Μερική απαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Το πρωί από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια του <<Μπλού Σταρ Ιθάκη>> για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, του <<Μπλού Σταρ Δήλος>> για Πάρο, Νάξο, Ίο, Θήρα και του <<Αγ.Γεώργιος>> για Σέριφο, Σίφνο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο.

Από τη Ραφήνα απαγορεύτηκε ο απόπλους για Κυκλάδες ωστόσο κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για Μαρμάρι. Από το Λαύριο δεν εκτελέστηκε το πρωί το δρομολόγιο για Κέα-Κύθνο

Από Σαλαμίνα θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για Πέραμα και Φανερωμένη με δύο επιβατηγά οχηματαγωγά.

Σύμφωνα πάντως με το Κεντρικό Λιμεναρχείο αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη και καλό θα είναι οι επιβάτες πριν ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα κατά τόπου Λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
 




Tags:  

Ο Αστέρας, νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό
Ο Αστέρας, νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό
Με ένα τέρμα του Πιπίνη στο 34ο λεπτό, ο Αστέρας πήρε την πολύτιμη νίκη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, με αυτό το «τρίποντο» οι Αρκάδες προσπέρασαν στη βαθμολογία τους Αγρινιώτες.
Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Παπαδήμου-Δικαστών
Θετικό το κλίμα στη συνάντηση Παπαδήμου-Δικαστών
Θερμή ήταν η συνάντηση μεταξύ Παπαδήμου και προέδρων των δικαστικών ενώσεων της χώρας με τους τελευταίους να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι  .
Εγκαινιάζεται σήμερα το ΚΗΦΗ
Εγκαινιάζεται σήμερα το ΚΗΦΗ
Σήμερα Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου στις 19:00 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Ιωαννιτών.
Τελευταία Σχόλια