Μέρκελ-Λάγκαρντ θα μας.... συζητήσουν

greek 10/1/2012
Ένα από τα βασικότερα θέματα που θα συζητήσουν σήμερα Λαγκάρντ και Μέρκελ είναι η ελληνική οικονομική κρίση.
Οι δύο ισχυρές γυναίκες θα συναντηθούν σήμερα στη γερμανική πρωτεύουσα ενώ σε δηλώσεις της χθες μετά τη συνάντησή της με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί η κ. Μέρκελ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς την Ελλάδα ότι το δεύτερο πακέτο βοήθειας που έχει συμφωνηθεί δεν θα μπορέσει να χορηγηθεί εάν η χώρα δεν επισπεύσει τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το πρώτο πακέτο.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις σχετικά με την εθελοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. «Η Ελλάδα αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο, παραμένει ειδική περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Tags:  

Eίπε ναι στο ''Βαγγέλη''
Eίπε ναι στο ''Βαγγέλη''
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από τέσσερα χρόνια! Ο κορυφαίος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση από το Mega για να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Με λένε Βαγγέλη».
 
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟ
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟ
Πρωταθλητής χειμώνα στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στην Α1 μπάσκετ ανδρών καθώς στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επικράτησε με 81-71 του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο.
Υποψήφιος ο Τζουμάκας για την προεδρία
Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωην βουλευτής του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας.
Τελευταία Σχόλια