Eίπε ναι στο ''Βαγγέλη''

greek 10/1/2012
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από τέσσερα χρόνια! Ο κορυφαίος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση από το Mega για να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Με λένε Βαγγέλη».
 
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει γράψει τη δική του λαμπρή ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης, βάζοντας τη σφραγίδα τους σε θρυλικές σειρές -ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’70- όπως είναι οι περίφημες «Ανθρώπινες ιστορίες», «Τρεις και ο κούκος», «Η αλεπού και ο μπούφος», «Πατήρ, υιός και πνεύμα», «Τα επτά κακά της μοίρας μου», «Σοφία ορθή» κ.ά.
 
Παρά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, ο εκλεκτός κωμικός τα τελευταία επτά χρόνια βρίσκεται εκτός TV. Για το γεγονός αυτό έχει μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή του στην «Espresso»: «Τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1 έκανα τέσσερις σειρές που πήγανε πολύ καλά. Ε, είπανε είναι πάρα πολύ καλός… άντε να πάει σπίτι του!» μας είχε πει μεταξύ των άλλων με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος του.
 
Πηγή: Espresso
 
 




Tags:  

Προειδοποίηση από την Microsoft για spam
Προειδοποίηση από την Microsoft για spam
Η Microsoft Ελλάς, με ανακοίνωσή της, εφιστά την προσοχή των χρηστών για τη διακίνηση παραπλανητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (spam e-mails)
"Μάστιγα το παραεμπόριο"
"Μάστιγα το παραεμπόριο"
Αυτό υπενθυμίζει, σε δήλωσή του για τη δράση του παραεμπορίου, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης.
Σε σταθερή τροχιά το ΧΑ
Σε σταθερή τροχιά το ΧΑ
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η χρηματιστηριακή αγορά, με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 16,015 εκατ. ευρώ.
Τελευταία Σχόλια