Τελεσίγραφο Λοβέρδου

greek 10/1/2012

Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Υγείας προς τους φαρμακοποιούς: "Θα προχωρήσουμε σε μεμονωμένες συμβάσεις".

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φτάνοντας στα άκρα την κόντρα με τους φαρμακοποιούς απείλησε ότι αν εξακολουθήσουν να μη χορηγούν φάρμακα με πίστωση, τότε το υπουργείο θα προχωρήσει στην κατάρτιση μεμονωμένων συμβάσεων με φαρμακεία.

Ο υπουργός χαρακτήρισε την απόφαση των Φαρμακευτικών Συλλόγων που υποχρεώνει τους ασφαλισμένους να καταβάλουν το σύνολο της φαρμακευτικής δαπάνης από την τσέπη τους ως "συνδικαλιστική ενέργεια έξω από τα όρια της δεοντολογίας".


Σε δηλώσεις του επεσήμανε επίσης ότι το θέμα των οφειλών στα φαρμακεία ρυθμίστηκε, καθώς την περασμένη Πέμπτη πληρώθηκαν οι οφειλές του ΟΠΑΔ και του ΙΚΑ, ενώ στις 22 Ιανουαρίου θα καταβληθούν και οι οφειλές του ΟΓΑ και μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο θα τακτοποιηθούν όλες οι υποχρεώσεις των ασφαλιστικών ταμείων.
 





Ο Παπαδήμος θα δει τους δημοσιογράφους
Για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός,Λουκάς Παπαδήμος θα συναντήσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ στο Μαξίμου.Ποιος ο λόγος της συνάντησης.
Το ΑΑΜΙ Classic στο SPORT TV
Το ΑΑΜΙ Classic στο SPORT TV
Το τουρνουά AAMI Classic διεξάγεται κάθε χρόνο στη Μελβούρνη, λίγο πριν από το Αυστραλιανό Οπεν του οποίου αποτελεί προάγγελο.
Σε εξέλιξη συνάντηση Παπαδήμου - Καρατζαφέρη
Σε εξέλιξη συνάντηση Παπαδήμου - Καρατζαφέρη
Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η συνάντηση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Τελευταία Σχόλια