Ολοκληρώθηκε το δείπνο

greek 05/1/2012
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 1040μμ το δείπνο που παρέθεσαν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων, Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβις Ερογλου, προς τα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών που παρευρίσκονται στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό.
 
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης επισκέφθηκαν πρώτα τα αντίστοιχα κοινοτικά συμβούλια της Πύλας και στη συνέχεια μαζί, περπάτησαν στην πλατεία του χωριού όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του μεικτού χωριού.
 
Ακολούθως παρακάθησαν σε δείπνο στο εστιατόριο ''Τροχός'' στην πλατεία του χωριού, στο οποίο παρακάθησαν, επίσης, οι σύζυγοι των ηγετών των δύο κοινοτήτων, τα μέλη των διαπραγματευτικών ομάδων των δύο πλευρών, η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαϊμ, ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ και τα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών που παρευρίσκονται στις απευθείας συνομιλίες.
 
Στις 21:30 οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων και οι προσκεκλημένοι τους μετέβησαν για καφέ στο τ/κ εστιατόριο ''Αμνησία''. Δεν προέβησαν σε δηλώσεις κατά την αναχώρησή τους.
 
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων τους, ευχήθηκαν όπως το 2012 είναι η χρονιά της λύσης του κυπριακού. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι η Πύλα αποτελεί παράδειγμα για την ειρηνική συμβίωση των δύο κοινοτήτων, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει οι δύο πλευρές να εργαστούν πιο εντατικά για λύση, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Οι δύο ηγέτες ευχαρίστησαν τα Ηνωμένα Εθνη για τις καλές τους υπηρεσίες, ενώ σε δηλώσεις του ο κ. Ντάουνερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μια λύση είναι εφικτή. 
 




Tags:  

Επίσκεψη Ηλιάδη στο Ισραήλ
Επίσκεψη Ηλιάδη στο Ισραήλ
Στο Ισραήλ μεταβαίνει αύριο για επίσημη επίσκεψη ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρης Ηλίαδης, ύστερα από πρόσκληση του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού 'Αμυνας της χώρας, Εχούντ Μπαράκ.
 
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων επεξεργάζεται περαιτέρω μέτρα για στήριξη της απασχόλησης ανακοίνωσε σήμερα η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους.
 
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Μην την πιείτε λουστείτε.....!
Θυμάστε την διαφήμιση που έλεγε “Μην την πιείτε λουστείτε”.....?
Μπύρα σας προτείνουμε κι εμείς αλλά για μια υπέροχη μάσκα για τα μαλλιά.
 
Τελευταία Σχόλια