Καταγγελία ΑΚΕΛ για τη σφαγή Κούρδων

greek 05/1/2012

Ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Τάκης Χατζηγεωργίου κατήγγειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη σφαγή 35 Κούρδων, στις 28 Δεκεμβρίου, στα σύνορα Τουρκίας - Ιράκ.
   
Ο κ. Χατζηγεωργίου καλεί την Επιτροπή να απαντήσει "πώς μπορεί να διασφαλίσει ότι θα διενεργηθεί μια ανεξάρτητη έρευνα για το αιματηρό συμβάν".

   
Ο Κύπριος ευρωβουλευτής ζητά επίσης ενημέρωση από την Επιτροπή για τις ενέργειες, στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει η ΕΕ, ώστε η Τουρκία, μια υποψήφια προς ένταξη χώρα, να σταματήσει να καταπατά με τον πιο βάναυσο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα των ιδίων των πολιτών της.

 





 Επεισόδια στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα
Τα..σπάσανε στην Κύπρο!
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα στο ''Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία'', στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ ο Μάρκος Παγδατής
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ ο Μάρκος Παγδατής
Στα προημιτελικά του Σίδνεϊ προκρίθηκε σήμερα ο Κύπριος αντισφαιριστής Μάρκος Παγδατής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.
Tην Κύπρο θα επισκεφθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Tην Κύπρο θα επισκεφθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Μονοήμερη επίσκεψη στη Λευκωσία θα πραγματοποιήσει αύριο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Τελευταία Σχόλια