Σύλληψη 30χρονου αστυνομικού στην Πάφο

greek 06/1/2012
Η Αστυνομία συνέλαβε 30χρονο αστυνομικό, που υπηρετεί στην Πάφο, για κατάχρηση εξουσίας, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον Αρχηγό Αστυνομίας και εναντίον του διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα. 

Ο 30χρονος οδηγήθηκε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτησή του. 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαπής ανέφερε ότι ο 30χρονος θεωρήθηκε ύποπτος για την εξαφάνιση πορτοφολιού που περιείχε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ καθώς επίσης και διαφόρων πιστωτικών καρτών. 

«Πολίτης, ο οποίος εντόπισε το πορτοφόλι, το παρέδωσε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου την ώρα της βάρδιας του 30χρονου. Όπως προκύπτει από την έρευνα που ακολούθησε, ο ύποπτος φέρεται να μην προέβη σε καμία καταχώρηση για το συμβάν και ούτε ενημέρωσε οποιονδήποτε ανώτερό του αλλά ούτε και προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια για εντοπισμό του ιδιοκτήτη του πορτοφολιού», πρόσθεσε. 

Όταν την επόμενη μέρα ο πολίτης που βρήκε το πορτοφόλι επικοινώνησε εκ νέου με την Αστυνομία για να μάθει αν είχε εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης των χρημάτων οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι δεν είχε γίνει καμία καταχώρηση. 

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός προσπάθησε να παραπλανήσει τον πολίτη που βρήκε το πορτοφόλι, δίνοντάς του ψεύτικα στοιχεία για την ταυτότητά του», ανέφερε ο κ. Τσαπής. 





Tags:  

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Κύπρο
Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στην Κύπρο
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο στον ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Βολές Περδίκη για τα οικονομικά μέτρα
Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διά του βουλευτή του Γιώργου Περδίκη επέκρινε την Κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες για τις επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στη Βουλή.
 
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Τη χαρά των παιδιών κι όσων τρέμουν και μόνο στη θέα της σύριγγας αποτελεί η είδηση της δημιουργίας «αόρατης» μικρο-βελόνας, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τους νευρικούς ιστούς.
Τελευταία Σχόλια