Εφοριακοί-κροίσοι

greek 07/1/2012
Στο στόχαστρο των αρχών πρώην αλλά και νυν εφοριακοί, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρείες!
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους της Κυριακής, ήδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, όπου εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!

Σκοπός της δικαστικής έρευνας, που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κ. Πεπόνης έχει δώσει παραγγελία σε εισαγγελέα πρωτοδικών να κάνει φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία του φακέλου με τα “βαριά” ντοκουμέντα: φωτογραφίες απο πολυτελέσαττες μονοκατοικίες στα βόρεια προάστια, επταόρωφης πολυκατοικίας σε άλλη περιοχή της πρωτεύουσας, ξενοδοχείου στη Σκόπελο κλπ.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, απο “κόσκινο” θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε η ομάδα των νυν και των πρώην εφοριακών ενώ θα γίνει έλεγχος πόθεν έσχες ακόμη και συγγενικών τους προσώπων.
 




Tags:   Εφοριακοί  

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο νομό Ιωαννίνων
Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο νομό Ιωαννίνων
Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό στο νομό Ιωαννίνων και κυρίως στις περιοχές Ζαγοροχωρίων, Κόνιτσας, Τζουμέρκων και Μετσόβου. 
Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες στο Λιμενικό Σώμα
Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες στο Λιμενικό Σώμα
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα είτε από την ιστοσελίδα (www.hcg.gr), είτε από τον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
Δολοφονήθηκε ιερέας στον Άγιο Παντελεήμονα
Δολοφονήθηκε ιερέας στον Άγιο Παντελεήμονα
Δολοφονημένος βρέθηκε 83χρονος ιερέας, τα ξημερώματα στο σπίτι του, όπου έμενε μόνος, στην οδό Κοδριγκτώνος 40, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Τελευταία Σχόλια