Εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι ορειβάτες στις Σέρρες

greek 06/1/2012
Προς το σημείο στα Άνω Ποροοια των Σερρών που εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες σπεύδει γιατρός του ΕΚΑΒ προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr ο ένας ορειβάτης ο οποίος επικοινώνησε με τις αρχές διατηρεί τις αισθήσεις του ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του δεύτερου ορειβάτη ο οποίος είναι αναίσθητος.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άντρες είχαν ξεκινήσει για το κυνηγητικό καταφύγιο που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή στα Άνω Ποροοια των Σερρών και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασαν το δρόμο τους.

Από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν για να την αναζήτηση των δύο αντρών δυνάμεις του Στρατού, της Πυροσβεστικής και κάτοικοι της περιοχής ενώ ξεκίνησαν και δυνάμεις της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη.
 
 




Tags:  

Με κατάνυξη ο εορτασμός των Θεοφανείων!
Κατάνυξη στα Θεοφάνεια!
Με λαμπρότητα εορτάζονται σήμερα τα Θεοφάνεια σε όλη την Ελλάδα, ενώ αρκετοί τολμηροί κολυμβητές αναμένεται να βουτήξουν σε παγωμένα νερά για να ανασύρουν το σταυρό!
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δυο ακόμα συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο
Δύο Κύπριους συνέλαβαν το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, με την κατηγορία της για μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση.
Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών
Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών
Πλήγμα σε κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατάφεραν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη δύο ανδρών 26 και 29 χρόνων και μιας 30χρονης γυναίκας.
Τελευταία Σχόλια