Κατάνυξη στα Θεοφάνεια!

greek 06/1/2012
Με λαμπρότητα εορτάζονται σήμερα τα Θεοφάνεια σε όλη την Ελλάδα, ενώ αρκετοί τολμηροί κολυμβητές αναμένεται να βουτήξουν σε παγωμένα νερά για να ανασύρουν το σταυρό.
 
Ο Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, θα παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, τηρώντας την παράδοση που θέλει του Προέδρους της Δημοκρατίας να γιορτάζουν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά.
 
Στον αγιασμό των υδάτων στην Δεξαμενή του Κολωνακίου βρισκεταί η υπουργός Παιδείας, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Πλεύρης και ο Δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης.
 
Στην τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων, στον Πειραιά θα παραστεί και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαράς.




Tags:  

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο σε επικίνδυνη στροφή πάνω στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους -Κορίνθου στα Δερβενέκια εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Δημιουργία "ειδικών οικονομικών ζωνών" στις παραμεθόριες περιοχές, ζητεί το ΕΒΕΑ
Η δημιουργία ΕΟΖ στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών.
Το EΣΡ για το Alter
Το EΣΡ για το Alter
«Aν το κανάλι ήταν εκουσίως κλειστό με πρόθεση των ιδιοκτητών του, τότε θα μπορούσε να ανακληθεί η άδεια του σταθμού».
 
Τελευταία Σχόλια