Στον εισαγγελέα ο Κίμων Κουλούρης

greek 10/1/2012
Αυτοβούλως στα δικαστήρια μετέβη το μεσημέρι ο πρώην  υπουργός Κ. Κουλούρης ο οποίος ζήτησε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου επιτάχυνση της έρευνας για την υπόθεση του επεισοδίου που είχε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο κ. Κουλούρης επιτέθηκε πάντως στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή ο οποίος συνεχάρη του αστυνομικούς για το χειρισμό της υπόθεσης. 

"Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης γιατί θα κάνω αγωγές. Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα που θα πάει ο τόπος με αυτόν."

 




Tags:  

Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση θυγατρικής
Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης δια απορροφήσεως, της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας "Δωροθέα Κουκουζέλη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης", ανακοίνωσε η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.
Η Ελλάδα «επανέρχεται» στην αμερικανική ειδησεογραφία
"Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ιδιωτών επενδυτών θα χαθεί η επόμενη δανειακή δόση"!
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Φλωρεντίνες με σοκολάτα
Τρόπος Παρασκευής 
Σ' ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μέλι και την κρέμα γάλακτος.
 
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει και ύστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
 
Τελευταία Σχόλια