Aναζητούνται οι δράστες της ληστείας στην τράπεζα

greek 10/1/2012
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα, στον Παλαμά Καρδίτσας, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας.
 
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, ένας από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλου (καλάσνικοφ), αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 16.840 ευρώ, ενώ ο άλλος δράστης, φορώντας κράνος, τον περίμενε έξω από την τράπεζα με δίκυκλη μοτοσικλέτα.
 
 




Tags:  

Μικροπροβλήματα και στα Χανία
Μικροπροβλήματα και στα Χανία
Προβλήματα κυρίως στα ορεινά έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας στα Χανιά. Αν και οι περισσότεροι δρόμοι έχουν ανοίξει, το πυκνό χιόνι κάνει δύσκολες τις μετακινήσεις, ενώ δεν λείπουν και τα μικροατυχήματα.
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί"
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί"
"Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Ελλάδα, στη σημερινή κατάστασή της, μπορεί να σωθεί", δήλωσε ο Μίχαελ Φουκς, στέλεχος της Μέρκελ.
Εξάωρη ταλαιπωρία για 523 επιβάτες
Εξάωρη ταλαιπωρία για 523 επιβάτες
Με έξι ώρες καθυστέρηση και αρκετή ταλαιπωρία για τους επιβάτες, κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο "ΦΑΙΣΤΟΣ".
 
 
 
 
Τελευταία Σχόλια