Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Μάντζιος

greek 06/1/2012
Ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο και παρόλο που το αυτοκίνητό του καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ο ίδιος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. 
 
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Ηράκλειο, σε συνδυασμό και με τη μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Μάντζιος, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του smart που οδηγούσε κι εκείνο να έχει αλλεπάλληλες συγκρούσεις με το κράσπεδο και τις προστατευτικές μπάρες.
 
Παρόλο, λοιπόν, που το αυτοκίνητο έγινε σχεδόν συντρίμμια, ο Έλληνας επιθετικός βγήκε σώος και αβλαβής. Κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο, που ένιωθε στον αυχένα τον οδήγησαν σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου όπου του τοποθετήθηκε -για προληπτικούς λόγους- κολάρο. 
 
Πηγή: in.gr
 




Tags:  

Θεοφάνεια; Θεομηνία!
Θεοφάνεια; Θεομηνία!
Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για δένδρα που ξεριζώθηκαν και πινακίδες που αποκολλήθηκαν λόγων των θυελλωδών ανέμων στην Αττική.
 
Νέες διευκρινήσεις από Πεπόνη-Μουζακίτη
Νέες διευκρινήσεις από Πεπόνη-Μουζακίτη
Οι οικονομικοί εισαγγελείς θα προσέλθουν και πάλι αύριο στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, προκειμένου να δώσουν για ακόμη μια φορά εξηγήσεις για τις ενοχλήσεις που δέχθηκαν στο έργο τους.
Κοντά σε συμφωνία για το ελληνικό χρέος
Κοντά σε συμφωνία για το ελληνικό χρέος
Αυτό διαβεβαίωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής τράπεζας BNP Paribas, Μποντουάν Προτ.
Τελευταία Σχόλια