Θανατηφόρο με θύμα 60χρονη

greek 05/1/2012
Η Βασιλική Κωνσταντίνου, 60 χρόνων από την Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου είναι το θύμα νέου τροχαίου που σημειώθηκε γύρω στις δύο το απόγευμα.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το δυστύχημα έγινε στο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος με κατεύθυνση τη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Κωνσταντίνου.
 
Από το δυστύχημα, η Κωνσταντίνου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.
 
Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.
 




Tags:  

Άρχισε η συνάντηση
Άρχισε η συνάντηση
Αρχισε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου
''Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το κυπριακό''
''Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το κυπριακό''
Μπροστά μας, επεσήμανε ο Κύπριος εκπρόσωπος, είναι η προσεχής συνάντηση στη Νέα Υόρκη και σημείωσε ότι ο γενικός γραμματέας έθεσε ως στόχο την επίτευξη προόδου με νέες συγκλίσεις.
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Ερχεται η βελόνα σε μέγεθος τρίχας
Τη χαρά των παιδιών κι όσων τρέμουν και μόνο στη θέα της σύριγγας αποτελεί η είδηση της δημιουργίας «αόρατης» μικρο-βελόνας, η οποία δεν αναγνωρίζεται από τους νευρικούς ιστούς.
Τελευταία Σχόλια