"Προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας" το κατηγορητήριο

greek 07/1/2012
Για προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας κατηγορούνται τα 6 άτομα που συνελήφθησαν χθες στη Χαλκίδα επειδή αποδοκίμασαν τον Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανίων.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή σημειώθηκαν ένταση και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στη Χαλκίδα, όπου παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.


Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού. Μετά τη ολοκλήρωση της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις. 
 





Δολοφονήθηκε ιερέας στον Άγιο Παντελεήμονα
Δολοφονήθηκε ιερέας στον Άγιο Παντελεήμονα
Δολοφονημένος βρέθηκε 83χρονος ιερέας, τα ξημερώματα στο σπίτι του, όπου έμενε μόνος, στην οδό Κοδριγκτώνος 40, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
''Να ακυρωθεί το PSI''
''Να ακυρωθεί το PSI''
Την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Αθανάσιος Ορφανίδης, σε σημερινό του άρθρο του στην εφημερίδα «Financial Times».
"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
"Ψαλίδι" και στον ιδιωτικό τομέα
Η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει μείωση στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων και ετοιμάζεται να την περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
 
Τελευταία Σχόλια