Τα προβλήματα στα ΜΜΕ κυριάρχησαν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

greek 07/1/2012

Τα οξυμμένα προβλήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με απλήρωτους εργαζόμενους, άλλα ΜΜΕ να βρίσκονται "στο κόκκινο" και τους ανέργους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς να αυξάνονται συνεχώς, κυριάρχησαν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ που έγινε στα γραφεία της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
   
Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάκης Βοϊτσίδης αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που είναι σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης για τα προβλήματα πανελλαδικά στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο κατήγγειλε προσπάθεια υποταγής του και σημείωσε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κάνουν ούτε πόντο πίσω στον αγώνα τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

   
Τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος σε μια συμβολική κίνηση μοιράστηκε το κομμάτι της πίτας με βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

   
Το "παρών" έδωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, Σπύρος Βούγιας, της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, του ΛΑ.Ο.Σ Άγγελος Κολοκοτρώνης, Κώστας Κιλτίδης, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λίτσα Αμμανατίδου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κώστας Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, οι πρόξενοι των ΗΠΑ και της Βουλγαρίας κ.α.
 




Tags:   ΕΣΗΕΜ-Θ  

Με νέα τιμή η μετοχή της εταιρείας "Κανάκης"
Με νέα τιμή η μετοχή της εταιρείας "Κανάκης"
Από την 12η Ιανουαρίου 2012 οι μετοχές της εταιρείας Στέλιος Κανάκης θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τη νέα ονομαστική αξία 0,66 ευρώ ανά μετοχή.
 
Απαραίτητες οι αλυσίδες στην ορεινή Κορινθία
Απαραίτητες οι αλυσίδες στην ορεινή Κορινθία
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ορεινή Κορινθία, διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης.
Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν 83χρονη παράλυτη
Αδίστακτοι ληστές χτύπησαν 83χρονη παράλυτη
Παράλυτη ηλικιωμένη έβαλαν στο στόχαστρο ληστές που αφού την φίμωσαν και την έδεσαν της αφαίρεσαν ότι οικονομίες είχε κρυμμένες , ενώ δεν δίστασαν να της αρπάξουν και τη βέρα που φορούσε.
 
Τελευταία Σχόλια