Υπέρ της δυαρχίας ο Ρέππας

greek 07/1/2012
"Είναι μία πρόταση ισορροπημένη που ανταποκρίνεται, υπό τις παρούσες συνθήκες, στα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της χώρας", δήλωσε.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης άφησε αιχμές κατά όσων απαξιώνουν τον Γ. Παπανδρέου, εκτιμώντας ότι το ζητούμενο είναι να πείσει το ΠΑΣΟΚ τους πολίτες ότι στρατεύεται μαζί τους, αντί να τους καλεί να πορευτούν στους προσωπικούς σχεδιασμούς του καθενός.

"Πάει πολύ οι τροϊκανότεροι των τροϊκανών στην πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και αλλού να εμφανίζονται σήμερα περίπου ως αντιμνημονιακοί", τόνισε ο κ. Ρέππας, που κατήγγειλε επιχειρούμενη αποδόμηση του πολιτικού συστήματος, από όσους θέλουν κόμματα υποταγμένα και πολιτικούς εξαρτημένους.


Παράλληλα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, αλλά στόχος είναι να υπάρξει ένας γενικότερος σχεδιασμός και προγραμματισμός για αποχωρήσεις και προσλήψεις με ορίζοντα τετραετίας, ώστε να μειωθούν κατά 150.000 οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο μέχρι το 2015.
 
"Μείωση του προσωπικού με τρόπο τυφλό και οριζόντιο και άδικη είναι και οδηγεί σε κατάρρευση τη διοίκηση", σημείωσε, προσθέτοντας ότι η πολιτική της εφεδρείας υπήρξε το ιο δραστικό μέτρο, καθώς τάραξε την εργασιακή αμεριμνησία στο Δημόσιο και έστειλε το πολιτικό μήνυμα, αλλά ως μέτρο οριζόντιο και αδιαφοροποίητο δεν είναι πολιτική επιλογή. 
 





Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά την εξασθένηση των ανέμων στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές.
 
Αναβίωση δύο πανάρχαιων εθίμων στο κέντρο της πόλης
Αναβίωση δύο πανάρχαιων εθίμων στο κέντρο της πόλης
Την ευκαιρία να απολαύσουν τη συνάντηση των «Μωμόγερων» της Κοζάνης με τους»Ρουγκατσάρηδες» της περιοχής του νομού Καρδίτσας...
"Παραιτήσου"!
"Παραιτήσου"!
Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια στη Χαλκίδα και τις προτροπές του κόσμου να παραιτηθεί.
Τελευταία Σχόλια