Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο στοιχημάτων

greek 05/12/2011
Απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε τα μεσάνυκτα σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, χωρίς όμως οι δράστες να κλέψουν οτιδήποτε, αφού τα χρήματα ήταν κρυμμένα.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από 40χρονη Βουλγάρα, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία είναι υπάλληλος πρακτορείου στοιχημάτων στη Λεμεσό, στην ενορία Αγίας Τριάδος, ότι τα μεσάνυκτα, ενώ βρισκόταν μόνη της στο πρακτορείο και καθάριζε, εισήλθαν σε αυτό από την κύρια πόρτα εισόδου τρεις άνδρες που είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα με μάλλινη κουκούλα χρώματος μαύρου.

Ο ένας από αυτούς την πλησίασε, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας, χωρίς όμως να της πει οτιδήποτε.

Αμέσως η κοπέλα έτρεξε και βγήκε εκτός πρακτορείου, φωνάζοντας βοήθεια, ενώ οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν τα συρτάρια και την ταμειακή μηχανή για χρήματα.

Στο πρακτορείο παρέμειναν δύο με τρία λεπτά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζοί, χωρίς να πάρουν οτιδήποτε, αφού οι δεν κατάφεραν να βρουν τα χρήματα, που ήταν κρυμμένα.

Οι δράστες περιγράφονται ψηλοί, ύψους 1.80 περίπου, με αθλητικό κορμί, και φορούσαν σκούρου χρώματος ρούχα, ενώ στα χέρια τους είχαν μάλλινα γάντια.





Tags:  

Χαλαρώστε με μια νοτισμένη πετσέτα!
Σε περιόδους έντονου στρες, εκνευρισμού και κούρασης, μπορείτε να χαλαρώσετε άμεσα κάνοντας το εξής: 
Το σημαντικότερο εμπόδιο για την Τουρκία, το Κυπριακό, δηλώνει ο Μπαγίς
Το σημαντικότερο εμπόδιο για την Τουρκία, το Κυπριακό, δηλώνει ο Μπαγίς
H Τουρκία έχει κρίσιμο ρόλο στην αναδιάρθρωση της ΕΕ και το Κυπριακό είναι το σημαντικότερο εμπόδιο για αυτόν τον ρόλο, δήλωσε o Τούρκος Υπουργός ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς.
Επαφές με μέντιουμ είχε η Σκορδέλη
Επαφές με μέντιουμ είχε η Σκορδέλη
Επαφές με μέντιουμ από το 2008 διατηρούσε η 3η κατηγορούμενη στην υπόθεση της δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή, Ελενα Σκορδέλη
Τελευταία Σχόλια