"Αυτοί φταίνε για το Σκοπιανό"

greek 05/12/2011
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνασπισμός, κατηγορεί του αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων της συγκυβέρνησης "διότι έχασαν ουσιαστικές ευκαιρίες τις δύο περασμένες δεκαετίες, προωθώντας μια αδιέξοδη εξωτερική πολιτική, όχι μόνο στο θέμα της ονομασίας της γείτονος αλλά και σε ζητήματα στρατηγικής αντίληψης της περιφερειακής και ηπειρωτικής συνεργασίας".
 
Στην συνέχεια της ανακοίνωσης ο ΣΥΝ, "συνεχίζει να θεωρεί ότι το όλο θέμα της ονομασίας, αλλά και κυρίως οι διμερείς σχέσεις των δυο χωρών οφείλουν να στηρίζονται σε μια ολοκληρωμένη απόφαση στο πλαίσιο του ΟΗΕ, βασισμένη σε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ με γεωγραφικό προσδιορισμό". 




Tags:  

Απέσπασαν 10.000 ευρώ από ιερέα!
Απέσπασαν 10.000 ευρώ από ιερέα!
Ο άγνωστος απατεώνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιερέα και του συστήθηκε ως συνάδελφός του εργαζόμενος στο Ταμείο Κληρικών.
 
 
Σύλληψη για πλαστά χαρτονομίσματα
Σύλληψη για πλαστά χαρτονομίσματα
Συνελήφθη στο Ναύπλιο ένας 24χρονος Βούλγαρος, γιατί είχε στην κατοχή του 192 πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ.
Έδιωξαν ετοιμόγεννες που δεν είχαν χρήματα!
Έδιωξαν ετοιμόγεννες που δεν είχαν χρήματα!
Δεν μπορείς ούτε να γεννήσεις πλέον σε δημόσιο νοσοκομείο αφού αν δεν έχεις να πληρώσεις, κάθεσαι με την κοιλιά στο στόμα...
Τελευταία Σχόλια