Τουρκικά προκλητικά δημοσιεύματα

greek 29/11/2011
Για έκκληση της Ελλάδας σε Τούρκους επιχειρηματίες για επενδύσεις γράφει ο τουρκικός Τύπος σήμερα.

Η εφημερίδα Ακσιάμ με τίτλο «Πωλείται ακόμη και το αεροδρόμιο Αθηνών. Να έρθουν Τούρκοι επιχειρηματίες να το πάρουν» γράφει για πρόσκληση από την Ελλάδα, η οποία θα προβεί σε ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δις ευρώ πουλώντας ακίνητα 100 εκ τετραγωνικών μέτρων μέχρι το 2015, στους Τούρκους. Ο Εκπρόσωπος του ΣΕΒ κ. Πατσιαβός δήλωσε ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα πρέπει να αξιολογήσουν τις ευκαιρίες αυτές.

Στο ίδιο θέμα αναφέρονται οι εφημερίδες Μπουγκιούν, Τζουμχουριέτ και Πόστα. Η Τζουμχουριέτ σε ανταπόκριση από την Αθήνα γράφει ότι στην Ελλάδα η νέα κυβέρνηση ως πρώτη ενέργεια προέβη σε περικοπή για πέμπτη φορά στις συντάξεις. Σημειώνεται δε ότι με την εφεδρεία 45.000 υπάλληλοι εστάλησαν στο σπίτι τους με μισό μισθό μέχρι να συνταξιοδοτηθούν. 





Tags:  

Νέες επαφές για το Φυσικό Αέριο!
Νέες επαφές για το Φυσικό Αέριο!
Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να συνέλθει στην Κύπρο, στην πρώτη της συνεδρία, η υπουργική επιτροπή για το φυσικό αέριο,
"Προσοχή στις αγορές"
"Προσοχή στις αγορές"
'Εκκληση στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό από τις διαφημίσεις και τα προϊόντα που παρουσιάζονται ως ευκαιρίες, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταναλωτών Πάφου.
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει τα μέτρα για τουρισμό
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει τα μέτρα για τουρισμό
Το ΑΚΕΛ «καλωσορίζει και χαιρετίζει τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων, για τον Τουρισμό με γραπτή δήλωση του Γιώργου Λουκαϊδη.
 
Τελευταία Σχόλια