Στις 15 Δεκεμβρίου η ενδιάμεση απόφαση Κακουργιοδικείου για την ''Ηλιος''

greek 30/11/2011
Για τις 15 Δεκεμβρίου 2011, στις 09:00 το πρωί, ορίσθηκε η συνεδρία του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο θα ανακοινώσει την ενδιάμεση απόφασή του για την υπόθεση πτώσης, στις 14 Αυγούστου 2005, στην Αττική, του μοιραίου αεροπλάνου ''Μπόινγκ 737-300'' της εταιρείας ''Ηλιος''. 

Στις 11 Οκτωβρίου 2011 το Κακουργιοδικείο είχε ορίσει τη σημερινή ημερομηνία για την ενδιάμεση απόφασή του στο αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων για απόρριψη του εις βάρους των κατηγορητηρίου, όμως τελικά αποφασίσθηκε η περαιτέρω αναβολή της έκδοσης αυτής της απόφασης. 

Οι πέντε κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ''Ηλιος'' Ανδρέας Δράκος, η εταιρεία ''Ηλιος'' ως νομικό πρόσωπο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ''Ηλιος'' Δημήτρης Πανταζής, ο Διευθυντής Πτητικών Γιώργος Κικκίδης και ο Βούλγαρος αρχιπιλότος της εταιρείας Γιάνκο Στοϊμένοφ. 





Tags:  

Ρίψη χειροβομβίδων σε οικία αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών
Ρίψη χειροβομβίδων σε οικία αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών
Δυο χειροβομβίδες τουρκικής προέλευσης τοποθετήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον χώρο στάθμευσης οικίας που ανήκει σε ανώτερο αξιωματικό των Κεντρικών Φυλακών
Μεγάλο κενό ασφαλείας στα Android smartphones
Μεγάλο κενό ασφαλείας στα Android smartphones
Ερευνητές ανακάλυψαν ένα νέο κενό ασφαλείας σε μερικά από τα πιο δημοφιλή Android τηλέφωνα που κυκλοφορούν σήμερα.
Καταδίκη εταιρείας για παράβαση Νομοθεσίας
Καταδίκη εταιρείας για παράβαση Νομοθεσίας
Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας προώθησε την ποινική δίωξη της εταιρείας CHRIS CASH & CARRY LIMITED για παράβαση των διατάξεων της περί Χημικών Ουσιών
Τελευταία Σχόλια