"Καμπανάκι" ΔΝΤ στην Κύπρο

greek 29/11/2011
Αυστηρές συστάσεις απηύθυνε σήμερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Κύπρο, με ιδιαίτερη αναφορά στην έκθεση των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με το ΔΝΤ η Κυπριακή κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει άμεσα, μέτρα για την μείωση του Δημοσίου χρέους, ενώ χαρακτηρίζει ως την μεγαλύτερη πρόκληση για την κυπριακή οικονομία, την έκθεση των τραπεζών σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.
 
«Η κατάσταση απαιτεί άμεση δράση προκειμένου να αντιστραφούν τα διευρυνόμενα δημοσιονομικά ελλείμματα και να αρχίσει να μειώνεται το δημόσιο χρέος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διεθνής οργανισμός στην έκθεσή του. 
 
 
 
 




Tags:  

"Η Κύπρος πρέπει να περάσει τις εξετάσεις"
"Η Κύπρος πρέπει να περάσει τις εξετάσεις"
"Η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ αποτελεί για την Κύπρο μια σημαντική εξέταση, που θα πρέπει να περάσουμε όλοι με πολύ ψηλό βαθμό", ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου
Συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου
Η συνάντηση ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και στη διάρκειά της αναμένεται να συζητηθεί το κεφάλαιο της διακυβέρνησης και κατανομής εξουσιών.
Ρίψη χειροβομβίδων σε οικία αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών
Ρίψη χειροβομβίδων σε οικία αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών
Δυο χειροβομβίδες τουρκικής προέλευσης τοποθετήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον χώρο στάθμευσης οικίας που ανήκει σε ανώτερο αξιωματικό των Κεντρικών Φυλακών
Τελευταία Σχόλια