Συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου

greek 28/11/2011
Εφθασε γύρω στις 3:00 το απόγευμα στο χώρο του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας μαζί με τους Συμβούλους του, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για λύση του Κυπριακού. 

Τον Πρόεδρο Χριστόφια υποδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-Μουν για το Κυπριακό, ενώ λίγο αργότερα έφθασε στο χώρο του αεροδρομίου και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης με τους δικούς του Συμβούλους.

Η συνάντηση ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και στη διάρκειά της αναμένεται να συζητηθεί το κεφάλαιο της διακυβέρνησης και κατανομής εξουσιών.





Tags:  

"Ροκανίζουν" τις ελληνοκυπριακές περιουσίες
"Ροκανίζουν" τις ελληνοκυπριακές περιουσίες
Σε πραγματικό "δούρειο ίππο" των ελληνοκυπριακών επιδιώξεων μετατρέπεται η δράση της επιτροπής αποζημιώσεων της Τουρκίας στα κατεχόμενα, η οποία καταφέρνει να βάζει χέρι στις ελληνοκυπριακές περιουσίες.
 
 
Πέρασε από το Παραλίμνι
Πέρασε από το Παραλίμνι
Στην 2η θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ, αφού επικράτησε με 2-0 του Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» για την 11η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι τρείς βαθμούς. 
"Η Κύπρος πρέπει να περάσει τις εξετάσεις"
"Η Κύπρος πρέπει να περάσει τις εξετάσεις"
"Η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ αποτελεί για την Κύπρο μια σημαντική εξέταση, που θα πρέπει να περάσουμε όλοι με πολύ ψηλό βαθμό", ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Τελευταία Σχόλια