Χαλούμι σε φακελάκια

greek 28/11/2011
Υλικά για 4 άτομα
8 χοντρές φέτες χαλούμι
3 φύλλα κρούστας
λάδι για το τηγάνισμα
πιπέρι
για τη σάλτσα
3 κουτ σούπας μέλι
3 κουτ σούπας ξύδι
1 φλιτζ του καφέ μαυροσίσαμο
 
Παίρνετε ένα φύλλο κρούστας και το κόβετε κατά μήκος στη μέση. Στην άκρη κάθε κομματιού βάζετε από μια χοντρή φέτα χαλούμι. Διπλώνετε το φύλλο σαν σε φακελάκι. Φτιάχνετε έτσι 8 φακελάκια. 
Γεμίζετε ένα τηγάνι με μπόλικο ελαιόλαδο, το αφήνετε να ζεσταθεί και τηγανίζετε μέσα τα φακελάκια σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν ροδοκόκκινα απ’ όλες τις πλευρές. 
Μόλις γίνουν τα ακουμπάτε επάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν τα πολλά λάδια και ετοιμάζετε τη γλυκόξινη σάλτσα. 
Ανακατεύετε καλά σε ένα μπολάκι το μέλι με το ξύδι, σερβίρετε σε πιατέλα τα φακελάκια, τα περιχύνετε με τη γλυκόξινη σάλτσα και τα πασπαλίζετε με μπόλικο μαυροσίσαμο. 
 




Tags:  

Εγκαταλείπουν την Πάφο λόγω κρίσης
Εγκαταλείπουν την Πάφο λόγω κρίσης
Με βάση στοιχεία του Ιδρύματος Αρωγής και Μελέτης Ποντιακού Ελληνισμού περισσότεροι από πέντε χιλιάδες Ελληνοπόντιοι έχουν εγκαταλείψει την Κύπρο τα τρία τελευταία χρόνια.
 
 
Συλλογική διάθεση από το ΔΗΚΟ
Συλλογική διάθεση από το ΔΗΚΟ
"Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι έτοιμο να συμβάλει με ουσιαστικό και υπεύθυνο τρόπο στην εθνική προσπάθεια για να επανέλθει η κυπριακή οικονομία σε υγιή βάση και σε πορεία ανάκαμψης, προόδου και ανάπτυξης".
 
 
Ποιο είναι το μέλλον των σιδηροδρόμων;
Ποιο είναι το μέλλον των σιδηροδρόμων;
Τα τρένα δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 200 χρόνια μετά από την εφεύρεση των μεταλλικών τροχιών όμως νέες τεχνολογίες που ετοιμάζονται υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στους τρόπους μεταφοράς.
Τελευταία Σχόλια