Συλλογική διάθεση από το ΔΗΚΟ

greek 26/11/2011
 
"Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι έτοιμο να συμβάλει με ουσιαστικό και υπεύθυνο τρόπο στην εθνική προσπάθεια για να επανέλθει η κυπριακή οικονομία σε υγιή βάση και σε πορεία ανάκαμψης, προόδου και ανάπτυξης".
 
Αυτό αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος Φώτης Φωτίου σε σημερινή γραπτή δήλωση του.
 
Ο κ. Φωτίου αναφέρει ότι το ΔΗΚΟ χαίρεται που ''η εδώ και μήνες έκκληση του προς στις πολιτικές δυνάμεις για εθνική συνεννόηση και συναίνεση, αρχίζει επιτέλους να γίνεται αντιληπτή έστω και στο παρά ένα από την ένταξη μας στο μηχανισμό στήριξης''.
 
''Πρόκειται για μια πάγια πολιτική και διαχρονική θέση του Δημοκρατικού Κόμματος. Μια πολιτική θέση ότι τα εθνικά ζητήματα όπως αυτό της οικονομίας δεν αρκούν οι ώμοι του ενός. Ζητήματα εθνικής σημασίας χρειάζονται συναίνεση, υπευθυνότητα, συλλογικότητα και σοβαρότητα'', προσθέτει.
 
Αναφέρει επίσης ότι ''εάν και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, κυρίως η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ, συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο, μακριά από λαϊκισμούς και κομματικές στρατηγικές, τότε ο καταρτισμός ενός ολοκληρωμένου πακέτου δημοσιονομικών και αναπτυξιακών μέτρων μπορεί να γίνει εφικτός πριν την 15η Δεκεμβρίου, ένα ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων'', όπως προσθέτει, ''το οποίο θα είναι ικανό να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας προς τις ξένες αγορές και τους οίκους αξιολόγησης''.
 
Σύμφωνα με τον κ. Φωτίου, ''η προσπάθεια για έξοδο από τη σημερινή κρίση ας αποτελέσει επιτέλους την αφετηρία ενός νέου εθνικού ξεκινήματος''.
 
''Αυτό αναμένουν οι πολίτες από όλους μας. Ας αφουγκραστούμε το κάλεσμα τους'', καταλήγει στη γραπτή δήλωση του.
 





Τα smartphones αντικαθιστούν σταδιακά τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές
Τα smartphones αντικαθιστούν σταδιακά τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές
Ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν το smartphone για τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο έχει αυξηθεί σημαντικά ενώ αντίθετα οι συμβατικές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο.
 
Google: “Η Microsoft είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας”
Google: “Η Microsoft είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας”
Το κύριο προϊόν της Google είναι η μηχανή αναζήτησης και επομένως ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της είναι η Microsoft αν και το Facebook έχει αρχίσει σιγά σιγά να ανταγωνίζεται κάποια από τα άλλα προϊόντα της εταιρίας.
Υποβαθμίζουν τα ευρήματα οι Τούρκοι
Υποβαθμίζουν τα ευρήματα οι Τούρκοι
«Δεν είναι ειλικρινής» η αναφορά του προέδρου Χριστόφια πως θα επωφεληθούν και οι Τουρκοκύπριοι από την ύπαρξη φυσικού αερίου, δήλωσε ο Σουνάτ Ατούν.
Τελευταία Σχόλια