Περισσότεροι από 500.000 δίσκοι στο Android Market με 4,99 δολάρια

greek 28/12/2011
H Google κρατάει ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων αγορών μειώνοντας τις τιμές σε περισσότερους από 500.000 δίσκους μουσικής και 10 εκατομμύρια τραγούδια.

Οι προσφορές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δίσκων με τιμή 4,99 δολάρια και έναν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό μουσικών κομματιών με τιμή 0,49 δολάρια. Αν και διαφημίστηκε ως προσωρινή, η προσφορά συνεχίζεται και μετά τα Χριστούγεννα.

Μεταξύ των προσφορών περιλαμβάνονονται δίσκοι των Rolling Stones, της Aretha Franklin, του Michael Jackson, της Lady Gaga και της Rihanna. Όποιος δεν θέλει να αγοράσει ολόκληρο δίσκο μπορεί να βρει ξεχωριστά κομμάτια από καλλιτέχνες όπως οι U2, Amy Winehouse, Elton John, Beatles, Frank Sinatra κ.ά.

Οι ιδιοκτήτες συσκευών Android μπορούν να κατεβάσουν κομμάτια και δίσκους κατευθείαν στις συσκευές τους. Όσοι δεν διαθέτουν συσκευή Android μπορούν να αγοράσουν τη μουσική και να την αποθηκεύσουν στο cloud της Google Music page ή στον υπολογιστή τους.

Η Google άνοιξε τις πύλες του Music store στα μέσα του Νοέμβρη σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το iTunes της Apple καθώς και άλλες υπηρεσίες μουσικής.




Tags:   Google , μουσική  

Στην κηδεία Ντενκτάς θα παρευρεθεί ο Γκιούλ
Στην κηδεία του Ντενκτάς θα παρευρεθεί ο Γκιούλ
Το σύνολο του τ/κ Τύπου αφιερώνει τα πρωτοσέλιδα του και πολλές εσωτερικές σελίδες, στο θάνατο του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς.
"Πρόθεση της Άγκυρας είναι η διχοτόμηση"
"Πρόθεση της Άγκυρας είναι η διχοτόμηση"
Οι προθέσεις της Άγκυρας δεν είναι η λύση του Κυπριακού, αλλά η διχοτόμηση, επεσήμανε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Νεκρή 20χρονη από τροχαίο
Νεκρή 20χρονη από τροχαίο
Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία της πνοή η 20χρονη Θεοδώρα Σόλωνος από τον Κόρνο, μετά από πρόσκρουση του οχήματος που οδηγούσε σε κιγκλίδωμα.
Τελευταία Σχόλια