"Φως" στις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία.

greek 29/11/2011
Τη διερεύνηση των καταγγελιών ότι το άνοιγμα των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία προσέκρουε στην ύπαρξη καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών, ζήτησε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να διερευνηθεί η φερόμενη καταγγελία ελβετού αξιωματούχου ότι δηλαδή δεν μπορούσαν να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ελβετικές τράπεζες γιατί προσέκρουαν σε καταθέσεις βουλευτών.
«Στο πλαίσιο συμφωνίας που δρομολόγησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με τις Ελβετικές Αρχές προκειμένου να εισπραχθούν διαφεύγοντες φόροι πολλών ετών από ελληνικές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, είναι επιτακτικό να υπάρξει, πέραν της διαδικασίας που έχει δρομολογηθεί, υποβολή ειδικού αιτήματος προς τις αρμόδιες αρχές της Ελβετίας ώστε να πραγματοποιηθεί διασταύρωση μεταξύ των ονομάτων των Ελλήνων βουλευτών και πιθανών λογαριασμών τους σε τράπεζες της χώρας αυτής», δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης .
Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζητά να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιοι στάθηκαν εμπόδιο στη συμφωνία που είχε κάνει η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με τις ελβετικές αρχές.




Tags:  

Η Άνγκελα μας έχει σε μεγάλη ...εκτίμηση!
Οι Γερμανοί είναι.. φίλοι μας!
Η Άνγκελα Μέρκελ δεν πίστευε ότι οι Έλληνες την... λατρεύουν και αποφάσισε να ορίσει ειδικό βουλευτή υπεύθυνο για την Ελληνογερμανική ...φιλία!
Πως να αγοράζετε φρέσκα ψάρια
Πως να αγοράζετε ψάρια
Τα ψάρια νικούν στα σημεία τις άλλες τροφές γιατί ωφελούν τον οργανισμό με πολλαπλό τρόπο
"Αισχρός ο Πάγκαλος"
"Αισχρός ο Πάγκαλος"
Οι δηλώσεις Πάγκαλου στο γαλλικό κανάλι TV5 προκάλεσαν την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΚΕ, Παναγιώτη Μεντρέκα.
 
 
Τελευταία Σχόλια