Βραβείο για Έλληνες φοιτητές

greek 02/12/2011
 
Ένα οικολογικό, υγιεινό και νόστιμο παριζάκι από… θαλασσινά έφτιαξαν δύο φοιτητές και κέρδισαν το βραβείο του ελληνικού και ευρωπαϊκού διαγωνισμού καινοτόμων προϊόντων διατροφής «ECOTROPHELIA 2011».
 
Νικητές είναι η Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου και ο Γιάννης Σαρακατσιάνος
 
Πόσες φορές δεν έχουν κατηγορήσει την νέα γενιά για ανευθυνότητα,ανωριμότητα και απάθεια; Και όμως,αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πόσο λανθασμένη είναι αυτή η άποψη.
 
Τα νέα αυτά παιδιά παρουσίασαν ένα προιόν πρωτότυπο,που θα μπορούσε να γίνει και ανταγωνιστικό.Σίγουρα δεν είναι και το νέο i-phone,όμως τα περισσότερα πλέον δημοφιλή προιόντα οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι ήταν αυτό το κάτι διαφορετικό που χρειαζόταν η αγορά.
 
Και αυτό δεν είναι το μόνο δείγμα της πρωτοτυπίας που παρουσιάζει η νεολαία μας.
Πολλοί φοιτητές και όχι μόνο έχουν λάβει κάποια διάκριση για τις εξαίρετες ιδέες τους.
 




Tags:  

Γαλακτομπούρεκο
Γαλακτομπούρεκο
Βράζετε το γάλα και μόλις φτάσει στους 50ο βγάζετε λίγο γάλα και προσθέτετε σε αυτό τη ζάχαρη, τα αβγά, το σιμιγδάλι και το νισεστέ που από πριν τα έχετε ανακατέψει. 
Έφτασε το 1,5% η πτώση του γενικού δείκτη
Έφτασε το 1,5% η πτώση του γενικού δείκτη
Εντείνονται οι πιέσεις στις τραπεζικές μετοχές, οδηγώντας την αγορά σε σημαντικές απώλειες. O Γενικός Δείκτης Τιμών υποχωρεί στις 663,23 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,55%.
 
"Δεν υπάρχουν απόρρητες δαπάνες"
"Δεν υπάρχουν απόρρητες δαπάνες"
"Δεν υπάρχουν κωδικοί ανάληψης εξόδων (ΚΑΕ), που να αντιστοιχούν σε απόρρητες δαπάνες", επισήμανε σε επιστολή του στην Βουλή ο  υπουργός Εσωτερικών Τ.Γιαννίτσης.
Τελευταία Σχόλια