Κριτική Ταλάτ σε Χριστόφια και Ερογλου

greek 02/12/2011
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας επιθυμεί πραγματικά την επίλυση του Κυπριακού, αλλά δεν πράττει όσα θα έπρεπε για την επίτευξή της, ισχυρίστηκε ο πρώην ηγέτης των Τ/κ Μεχμέτ Αλί Ταλάτ σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα σταθμού.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ταλάτ αναφερόμενος στον Ντερβίς Ερογλου είπε ότι δεν ονειρεύεται την επίλυση του Κυπριακού, αλλά κύρια επιθυμία του είναι η αναγνώριση ενός χωριστού κράτους. 

Δεν είναι εύκολο ο κ. Ερογλου να διαφοροποιήσει τις απόψεις του, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η εκάστοτε κριτική που ασκεί στο πρόσωπο του Τ/κ ηγέτη δεν πηγάζει από προσωπικές διαφορές, αλλά από τη λανθασμένη πολιτική που αυτός ακολουθεί. Αυτό που πραγματικά θα λυτρώσει τους Τ/κ είναι η επίλυση του Κυπριακού, είπε ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Αναφέρθηκε και στα οικονομικά του ψευδοκράτους, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος είναι η ανεργία και πως πολλά καταστήματα κατεβάζουν ρολά. Για τη βελτίωση της οικονομίας, είπε, επιβάλλεται η επίλυση του Κυπριακού.





Tags:  

Τα «τσιαττιστά» της Κύπρου στην UNESCO
Τα «τσιαττιστά» της Κύπρου στην UNESCO
Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι στη διάρκεια της ετήσιας Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Προστασία της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Φρούτα και λαχανικά για λαμπερό δέρμα!
Μικρά μυστικά για να καταναλώσετε μέσα στην ημέρα 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών.
    -     Φτιάξτε ένα μιλκ σέικ με άπαχο γάλα και φρούτα της αρεσκείας σας. Πολύ πάγο, μια κουταλιά μέλι για όσους το προτιμούν πιο γλυκό και…στην υγειά σας.
 
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει τη συναίνεση
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει τη συναίνεση
Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει την επίτευξη ευρείας συναίνεσης κατά τη χθεσινή συνάντηση στο Προεδρικό για το θέμα της οικονομίας.
Τελευταία Σχόλια