Φάκελος με σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ!

greek 02/12/2011
 
Φάκελος με μια απειλητική επιστολή και πέντε κάλυκες από σφαίρες έφτασε στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες.
 
Η επιστολή απευθυνόταν σε πέντε μέλη, όσα και οι κάλυκες που περιείχε, και συγκεκριμένα τον Προέδρο της Ν.Ε, τον υπεύθυνο Τύπου, δύο μέλη και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης των Σερρών.
 
Για άγνωστο λόγο, η τοπική αστυνομία όχι μόνο δεν κινήθηκε, διεξάγοντας σχετικές έρευνες, αλλά δεν ενημέρωσε καν αυτούς που αναφέρονταν στην επιστολή, οι οποίοι εκτός από τον πρόεδρο της Ν.Ε που άνοιξε το φάκελο δεν γνώριζαν τίποτα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν το τοπικά Μέσα.
 




Tags:   ΠΑΣΟΚ  

Σπάνε τα νύχια;
Σπάνε τα νύχια;
Εάν τα νύχια σου σπάνε εύκολα, μπορείς να τα βοηθήσεις με φυσικό τρόπο:  βάλτα σε μείγμα λεμονιού και ελαιολάδου (στην ίδια ποσότητα και τα δύο) για 10 λεπτά.
 
Συζήτησαν τις ...εκκρεμότητες
Η προετοιμασία της κυβέρνησης εν όψει της άφιξης της τρόικας και το PSI τα θέματα που συζήτησαν οι Παπαδήμος και Βενιζέλος.
Αναβιώνει παραμονή των Φώτων το έθιμο του Σαγιά σε χωριό της Ροδόπης
Αναβιώνει παραμονή των Φώτων το έθιμο του Σαγιά σε χωριό της Ροδόπης
Στα βάθη των αιώνων χάνεται το έθιμο του Σαγιά, που αναβιώνει και φέτος, παραμονή των Φώτων (5 Ιανουαρίου), στο χωριό Ασκητές της Ροδόπης.
Τελευταία Σχόλια