Η Άνγκελα μας έχει σε μεγάλη ...εκτίμηση!

greek 02/12/2011
Σε μεγάλη ...εκτίμηση μας έχει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, πώς να εξηγηθεί άλλωστε το γεγονός ότι όρισε υφυπουργό στη Γερμανία υπεύθυνο για τα ελληνικά θέματα!
49 υπουργοί δικοί μας δεν μπορούν να τα καταφέρουν και χρειαζόμασταν και τον 50ο για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" η Μέρκελ όρισε τον χριστιανοδημοκράτη βουλευτή και συνεργάτη της, υφυπουργό Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ως Υφυπουργό για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα.
Ο τίτλος του Φούχτελ είναι «εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» και η ...δουλειά του είναι να αναζωογονήσει τις φιλικές σχέσεις των δύο χωρών!
Σύμφωνα με τον κ. Φούχτελ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 100 προγράμματα στην Ελλάδα προς άμεση υλοποίηση με τα κονδύλια των 16 δισ. ευρώ που θα μπορούσαν να εκταμιευτούν αν υπήρχαν οι συγκεκριμένες μελέτες. 

Όπως είπε στους Έλληνες βουλευτές, η Γερμανία με 80 εκατ. πληθυσμό διέθεσε σε αναπτυξιακά προγράμματα 10 δισ. ευρώ για να αντιμετωπίσει την κρίση του 2008, ενώ η Ελλάδα με 11 εκατ. πληθυσμό έχει στη διάθεσή της 16 δισ. ευρώ, με τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.

Τι θέλει να πει η Μέρκελ; Ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις και ήθελε να τις αναθερμάνει;
Μα γιατί; Αφού οι Γερμανοί είναι... φίλοι μας!




Tags:  

Καθηγητής ασελγούσε σε μαθητές
Ασελγούσε σε ανήλικα κορμιά
Τον συνέλαβαν πάνω στο κρεβάτι με 2 μαθητές του.Έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 περιπτώσεις ανηλίκων.Ήταν παντρεμένος με παιδιά!
Αποκλειστική συνέντευξη Θ. Τσαλταμπάση-Ν. Δραγούμη
Αποκλειστική συνέντευξη Θ. Τσαλταμπάση-Ν. Δραγούμη
Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη της Ν. Δραγούμη και του Θ. Τσαλταμπάση στο pro.com.gr 
Πλαστογραφούσαν έγγραφα στα Κ. Πατήσια
Πλαστογραφούσαν έγγραφα στα Κ. Πατήσια
Στην επιχείρηση που οργανώθηκε, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Τελευταία Σχόλια