Το ΔΝΤ αποφασίζει για 6η δόση

greek 04/12/2011
Την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας αναμένεται να εγκρίνει στην αυριανή του συνεδρίαση και το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ .
 
Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την προηγούμενη Τρίτη δόθηκε τελικά το «πράσινο φως» για τη χορήγηση των 8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, μετά τις επιστολές - δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών για τήρηση από ελληνικής πλευράς των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.
 

Εν τω μεταξύ, κλιμάκιο του ΔΝΤ θα μεταβεί στην Αθήνα στις 12-16 Δεκεμβρίου για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε από την Ουάσιγκτον ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Γκέρι Ράις. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν υπάρχει αίτημα από τις ελληνικές αρχές για νέο πρόγραμμα.

 




Tags:  

Απόπειρα αυτοκτονίας στο ΓΕΑ
Απόπειρα αυτοκτονίας στο ΓΕΑ
Έλλειμμα 100.000 ευρώ οδήγησε έναν υποσμηναγό σε απόπειρα αυτοκτονίας!Άφησε επιστολές και ζητούσε συγνώμη!
Οι τράπεζες αναλαμβάνουν δράση
Οι τράπεζες αναλαμβάνουν δράση
Το ποσό των 200 δις ευρώ ετοιμάζονται να διοχετεύσουν στην αγορά, μέσω του ΔΝΤ, οι κεντρικές τράπεζες σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.
29 συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο
29 συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, έγιναν 14 συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του δημοσίου στο Λεκανοπέδιο Αττικής, 12 στην Θεσσαλονίκη, μία στην Πάτρα και δύο στη Ρόδο.
Τελευταία Σχόλια