Ξανθιές εν δράσει

greek 04/12/2011
Είναι ξανθιές και δεν αισθάνονται καθόλου άσχημα γι' αυτό. Αντιθέτως! Τρεις πανέμορφες γυναίκες της showbiz απογειώνουν το απόλυτο ξανθό τους! Με διαφορετικό style η καθεμία, αλλά εξίσου λαμπερές παρουσιάστριες και οι τρεις, που το κοινό αγαπάει να βλέπει στους τηλεοπτικούς του δέκτες, γίνονται πρέσβειρες μεγάλης εταιρείας βαφής μαλλιών.
   
Η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού και η Νάντια Μπουλέ δοκιμάζουν τις βαφές και μας καλούν να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό μας στιλ. Οι τρεις όμορφες παρουσιάστριες, μούσες της Excellence από τη L'Oreal Paris, ποζάρουν στον φακό αναδεικνύοντας τη βαφή με τη λάμψη των μαλλιών τους.

«Γιατί μας αξίζει!» είναι το σλόγκαν, και η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία των διαφημιστικών σποτ που ξεκίνησαν να προβάλλονται πριν από λίγες ημέρες.

Η συγκεκριμένη εταιρεία επέλεξε τρία πρόσωπα που οι μετοχές τους το διάστημα αυτό είναι ανεβασμένες στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.
 
 
 
Η Φαίη Σκορδά ως αποκάλυψη της πρωινής ζώνης του Mega, η Ναταλία Γερμανού σταθερή αξία, με το «Mες στην καλή χαρά» να μονοπωλεί την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, και η Νάντια Μπουλέ που κέρδισε το στοίχημα με το «Black Out».
 
 
 
Οσοι έχουν δει το αποτέλεσμα της φωτογράφησης αλλά και των διαφημιστικών σποτ των τριών λαμπερών γυναικών της showbiz συμφωνούν απόλυτα με την επιλογή των διαφημιστών της εταιρείας, αφού οι ξανθές παρουσιάστριες διαθέτουν πλούσια και υγιή μακριά μαλλιά, τα οποία αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τον hair stylist.
 
 
 
Το look των τριών κυριών επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννάτος, στενός φίλος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ούτε στις εξωτηλεοπτικές της δραστηριότητες, και τον οποίο εμπιστεύονται δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης.

Να σημειώσουμε πως το χαρακτηριστικό της δουλειάς του στο διαφημιστικό είναι οι ανάλαφρες μπούκλες που αναδείκνυαν με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις αποχρώσεις του ξανθού.

 




Tags:  

Μπαίνει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός
Μπαίνει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός
Την 4η ήττα του σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε από τη Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ με 86-70.
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας πάει στο Λυγουριό
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας πάει στο Λυγουριό
Μια εξαιρετική  παράσταση θα έχουν την  ευκαιρία  να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι του Λυγουριού και της ευρύτερης περιοχής το βράδυ του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου.
Αβεβαιότητα στο ΔΝΤ για το "κούρεμα"
Αβεβαιότητα ΔΝΤ για το "κούρεμα"
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση του Πολ Τόμσεν, η οποία κατατέθηκε στα υπόλοιπα μέλη του Ταμείου, εκφράζονται φόβοι για την πορεία της ελληνικής κρίσης.
Τελευταία Σχόλια