"Μας καταστρέψατε"

greek 02/12/2011
Επιστολή-έγκληση προς την Τράπεζα Ελλάδος απέστειλαν έξι ασφαλιστικά ταμεία για κακοδιαχείριση χρημάτων, ενώ ζητούν και την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.
 
Τα ταμεία που προέβησαν στην έγκληση είναι τα ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΤΕΑΙΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΕΑΜ, ΕΔΟΕΑΠ, ενώ το θέμα ανέκυψε μετά από ερώτηση των βουλευτών Θάνου Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη και απάντηση του υπουργού Εργασίας , Γιώργου Κουτρουμάνη, ο οποίος όπως τόνισε τα χρήματα έχουν επενδυθεί σε ομόλογα και γραμμάτια.
 
Από την άλλη, το υπουργείο απαντά ότι «τα κατατεθειμένα στην Τράπεζα διαθέσιμα κεφάλαια των ΦΚΑ αρμοδιότητας ΓΓΚΑ ανέρχονταν την 30.9.2011 στο ποσό των 15,87 δις ευρώ» και σημειώνει ότι «η Τράπεζα τα επενδύει υποχρεωτικά σε κινητές αξίες του Ελληνικού Δημοσίου, όπως ομόλογα και έντοκα γραμμάτια Ελληνικού Δημοσίου», τονίζει δε πως «σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες της διαδικασίας περιορισμού του ελληνικού χρέους και του τρόπου υλοποίησής της στα ασφαλιστικά ταμεία, αυτές θα προσδιοριστούν εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος».
 





Παραίτηση Καπελέρη ζητεί και η Δημοκρατική Συμμαχία
Παραίτηση Καπελέρη ζητεί και η Δημοκρατική Συμμαχία
Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Γ. Καπελέρη ζητεί η Δημοκρατική Συμμαχία.
Aιματηρή ληστεία στη Θεσ/κη
Aιματηρή ληστεία στη Θεσ/κη
Θύμα αιματηρής ληστείας, έπεσε σήμερα το απόγευμα 60χρονος ιδιοκτήτης εργαστηρίου γουναρικών, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Αντιγονιδών 5, στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
Κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
«Είτε θα μείνουμε στο ευρώ μειώνοντας το επίπεδο διαβίωσης όλοι μας, είτε θα αποχωρήσουμε από το ευρώ γυρνώντας δεκαετίες πίσω», τόνισε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας.
Τελευταία Σχόλια