"Άσπρος καπνός" από τον Χριστόφια

greek 02/12/2011
"Ασπρος καπνός'' βγήκε από τη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών των εντός της Βουλής κομμάτων για την οικονομία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, όπως ο ίδιος δήλωσε.
Ερωτηθείς κατά την αναχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, εάν βγήκε άσπρος καπνός, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε ''ναι'' και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν και οι επικεφαλής των οικονομικών επιτελείων των κομμάτων.

Εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχουν οι Νίκος Αναστασιάδης και Αβέρωφ Νεοφύτου, από το ΑΚΕΛ οι Αντρος Κυπριανού και Σταύρος Ευαγόρου, εκ μέρους του ΔΗΚΟ οι Μάριος Καρογιάν και Νικόλας Παπαδόπουλος, από πλευράς ΚΣ ΕΔΕΚ οι Γιαννάκης Ομήρου και Νίκος Νικολαϊδης, οι Δημήτρης Συλλούρης και Στέλιος Αμερικάνος εκ μέρους του ΕΥΡΩΚΟ και από το Κίνημα Οικολόγων η Ιωάννα Παναγιώτου και ο Αδωνης Γιάγκου.

Από πλευράς της Κυβέρνησης συμμετέχουν ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, ο ΓΔ του Υπουργείου Χρίστος Πατσαλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης. 

 





Επίθεση κουκουλοφόρων με ξύλα και σπρέι
Επίθεση κουκουλοφόρων
Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε απόψε ο δικηγόρος και μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ Τέλης Μισός, στη Λάρνακα. 
Το Παρίσι στηρίζει Κύπρο
Το Παρίσι στηρίζει Κύπρο
Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Ν. Αιμιλίου σε συναντήσεις του στο Παρίσι είχε την πλήρη στήριξη για λύση του Κυπριακού και την ΑΟΖ.
Τον Φεβρουάριο τα Windows 8 Beta;
Τον Φεβρουάριο τα Windows 8 Beta;
H πρώτη Beta έκδοση των Windows 8 θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο ενώ η τελική έκδοση αναμένεται μέσα στο 2012.
Τελευταία Σχόλια